In het kort

Mathieu De Ruyck is een digitale evangelist en ondernemer met een bijzondere interesse voor marketing en evenementen. Hij is een meester in alles wat gecommuniceerd en gevierd moet worden.

Digitale Marketing

Als specialist op gebied van online marketing aangedreven door strategie en innovatie helpt Mathieu De Ruyck u om digitaal te winnen.

Om meer resultaten te behalen is er effectieve communicatie nodig. Dit kan gebeuren door jouw huidige website en doelgroep te analyseren, uw problemen en opportuniteiten te identificeren, de juiste tools en technieken in te zetten via actie ten einde uw online aanpak te optimaliseren. Op basis van data en cijfers maar evenzeer op basis van uw behoeften doelstellingen. Dit legt de fundamenten om uw visie te versterken, verbetert uw imago, plaatst uw aanbod in de kijker, verbindt de juiste personen op de juiste manier, wat enkel maar zal renderen. Dankzij DNA-beleving zorgt hij voor een brede instroom met focus op conversies. Van naamsbekendheid, naar oriëntatie tot verkoop of genereren van leads. En u blijft via monitoring op de hoogte.

Mathieu De Ruyck kan een  snelle check uitvoeren van uw huidige online status en daarmee bepalen welke specifieke verbeteracties en toepassingen je een optimaal rendement kan behalen. Bij een totaalanalyse biedt hij een grondigere en diepgaande audit met adviesrapport waarna hij gepaste strategieën zal uitwerken die tastbaar resultaat teweegbrengen. Dit stelt hem in staat om zelf concreet aan de slag te gaan door middel van een take-over van uw kanalen. Als de nodige fundamenten zijn gelegd en de mix van online mediakanalen op elkaar is afgestemd kan er ook een content marketing plan met een kalender opgesteld worden waarbij bepaald wordt wat en wanneer er via welk kanaal en op welke manier gecommuniceerd wordt.

Mathieu De Ruyck op het web.

Meester in alles wat gecommuniceerd of gevierd moet worden.