In het kort

Mathieu De Ruyck is een digitale evangelist en ondernemer met een bijzondere interesse voor marketing en evenementen. Hij is een meester in alles wat gecommuniceerd en gevierd moet worden.

Adverteren

Adverteer in alle vrijheid en in samenspraak met Mathieu De Ruyck zonder verlies van data en met focus op maximaal rendement.

Mathieu De Ruyck is een geboren SEA-specialist met een bereik en een marktkennis die ongeëvenaard is. Zijn band met zoekmachines en internationale experts zorgen voor tastbare voordelen.

Na een korte briefing gaat hij na de beoogde doelstellingen kunnen bereikt worden en welke campagnes hiervoor ingericht zullen worden waarna hij alles bedenkt gaande van advertentiegroepen, de bijhorende advertentieteksten, landingspagina’s en uitsluitingswoorden, tot de juiste kanalen. Door monitoring en periodieke evaluaties kan er nog bijgestuurd worden waar nodig zodat een optimaal rendement gegarandeerd wordt. Met behulp van data en testings is er concrete actie mogelijk om stelselmatig uw campagne te verbeteren.

Als gecertificeerd partner van Google kan Mathieu De Ruyck de beste service en kwaliteit leveren. Adverteren op internet is mogelijk op de meest uiteenlopende manieren en daarom zal dit pas gebeuren na een grondige analyse zodat we voorstellen op maat bezorgen waarvan zeker kan zijn dat ze succesvol zullen zijn en aldus zullen renderen.

Mathieu De Ruyck op het web.

Meester in alles wat gecommuniceerd of gevierd moet worden.