In het kort

Mathieu De Ruyck is een digitale evangelist en ondernemer met een bijzondere interesse voor marketing en evenementen. Hij is een meester in alles wat gecommuniceerd en gevierd moet worden.

 

Branding

Branding vergt veel meer dan bepaalde gevoelens oproepen bij een publiek. Mathieu De Ruyck heeft alles en iedereen in huis om het totaalplaatje te verzorgen. Zo is iedereen mee met jouw verhaal.

Je kan rekenen op een uitstekende kennis en opgebouwde expertise zodat Mathieu De Ruyck en zijn creatieve partners precies weten wat er precies nodig is om een om een sterk merk met herkenbare en aansprekende identiteit te creëren. We ontwikkelen voorts niet enkel merken maar kunnen ook diensten aanbieden ter bescherming.

Een logo dat kernwaarden vastlegt, een baseline die jouw belofte nauwkeurig omschrijft, een visuele identiteit, een goed geïmplementeerde huisstijl, uniforme communicatie… We staan in voor het ontwerpen van een logo en huisstijl maar wij gaan uiteraard tot het uiterste door onder meer ook baselines te bedenken en een passende huisstijl met sjablonen te ontwerpen. Daarnaast implementeren wij de huisstijl in alle online kanalen, in e-mail, documenten, …

Om een merk te ontwikkelen is je merk positioneren niet genoeg. Associaties bouwen is essentieel vertrekkende vanuit deze positionering waarna ze geactiveerd worden. Op die manier en op dat moment dat het publiek een keuze maakt. Het is ook belangrijk om het merk te verbinden met een waarde, voordeel, of persoonlijkheid, dat aansluit bij het product maar toch uniek is.

Het vergt uniforme communicatie die de basis zal vormen om het publiek uiteindelijk te verbinden en jouw merk te doen beleven. Hiervoor kunnen wij zorgen via vooreerst een snelle communicatie-audit ten einde strategieën en concepten uit te werken die de fundamenten zullen vormen van een content- en communicatieplan. Een handboek ervoor zorgen dat de huisstijl correct wordt toegepast.

Mathieu De Ruyck op het web.

Meester in alles wat gecommuniceerd of gevierd moet worden.