In het kort

Mathieu De Ruyck is een digitale evangelist en ondernemer met een bijzondere interesse voor marketing en evenementen. Hij is een meester in alles wat gecommuniceerd en gevierd moet worden.

Direct Marketing

Bij directe marketing moet uw visual niet alleen prominent in beeld komen maar moet u ook opvallen.  Of het nu om flyers, billboards of reclamebussen gaat, de kracht van drukwerk en reclame mag niet onderschat worden.

Wij kunnen uw klanten en/of doelgroep direct, persoonlijk en doelgericht benaderen. Met dialoog en resultaat. In tijden van massacommunicatie is het personalisatie dat kan tellen.

Je kan o.a. via ons een direct mailing opstarten die bv. bestaat uit een brief of nieuwsbrief, maar je kan veel verder gaan. Afhankelijk van je boodschap, je doelgroep en je budget helpen we jou graag van concept tot voltooiing.

Denk hierbij gerust ook aan affichage en flyers waarbij wij kunnen instaan voor het volledige plaatje van concept tot verdeling.

U kan bij Mathieu De Ruyck ook terecht voor e-mailingsgrafische vormgeving, het goedkoopste drukwerk en branding. U kan het ook grootser aanpakken en dan zijn wij u graag van dienst.

Mathieu De Ruyck op het web.

Meester in alles wat gecommuniceerd of gevierd moet worden.