In het kort

Mathieu De Ruyck is een digitale evangelist en ondernemer met een bijzondere interesse voor marketing en evenementen. Hij is een meester in alles wat gecommuniceerd en gevierd moet worden.

 

Evenementen

Full-service evenementenbureau

 Als ervaren specialisten in het vak met opgebouwde expertise en connecties in de evenementenwereld staat Mathieu De Ruyck garant voor succes en kwaliteit. Of het nu klein of groot is, hij gaat altijd voluit met het oog op een gefocust evenement met maximale impact.
U werkt met slecht één contactpersoon voor alles en uiteraard met een professioneel team daarachter. En dat geeft jou gemoedsrust!
Wij kunnen zowel de totale productie of organisatie doen als het verzorgen van personeel op evenementen. Een goede crewplanning en sterke aansturing zorgen voor beter personeel. Een service die klanten en bezoekers weten te waarderen.
We hebben ruime expertise in alle facetten van evenementen en leggen onze klemtoon steevast op creativiteit, originaliteit, professionalisme, belevenis en een competitieve prijs- kwaliteitsverhouding.
Contacteer ons

 Management

Selectie en aanbeveling 
Financieel beheer
Gepersonaliseerde oplossingen
Aankopen en contractonderhandeling
Evaluaties en metingen
Juridisch advies
Veiligheidsplanining

Productie

 Beheer van faciliteiten
Logistiek en stockbeheer
Opbouw en afbraak
Geluid, licht, lasers, video, special fx
Podiumontwerp
Leveranciers
Drukwerk en signalisatie

Personeel 

Gastheren en hostessen
Barpersoneel en afruimers
Decoratie- en stellingbouw
Stewards en security
Parkingboys en parkeerwachters
Vestiaire- en toiletdienst
Stage en/of artist manager

Marketing consultancy

Een evenement staat of valt doorgaans met marketing. Denk maar aan mobiele applicaties, sponsoring en video, copywriting, promotie en verkoop, grafische vormgeving, communicatie, sociale media, webdesign, pers en media, gepaste vormen van marketing, en noem maar op. Wij kunnen de nodige ervaring en expertise aan de dag te leggen via marketing advies en ondersteuning om tot een succesverhaal te komen en bepaalde gevoelens bij de bezoekers op te roepen.

Vraag een offerte