In het kort

Mathieu De Ruyck is een digitale evangelist en ondernemer met een bijzondere interesse voor marketing en evenementen. Hij is een meester in alles wat gecommuniceerd en gevierd moet worden.

Grafische vormgeving

De veelzijdige beeldende communicatiewereld is Mathieu De Ruyck zijn werkterrein. Hij verbindt het intellectuele met het vormelijke en het technologische waarbij hij niets uit de weg zal gaan. Zowel geprinte als digitale media zijn de expertise.

Gedreven door technologie en gebruiksvriendelijkheid staat Mathieu De Ruyck garant voor een snelle en duidelijke aanpak om verzorgde en verbluffende ontwerpen neer te zetten. Uiteraard door een creatief team van professionals door wie hij zich laat omringen. Van bannering en presentaties over webdesign tot drukwerk en advertenties.

Frisse ideeën worden stap voor stap uitgebouwd tot een origineel concept waarbij inzicht, creativiteit en kennis van elke campagne een groot succes maken. Dit resulteert ook in visuele ontwerpen die moeiteloos om kunnen gaan met alle apparaten zowel voor op de desktop als voor bijvoorbeeld een tablet, smartphone, enzovoort.

Mathieu De Ruyck kan via branding ook instaan om uw merk te identificeren en beschermen, een logo en huisstijl te ontwerpen, …

Mathieu De Ruyck op het web.

Meester in alles wat gecommuniceerd of gevierd moet worden.