In het kort

Mathieu De Ruyck is een digitale evangelist en ondernemer met een bijzondere interesse voor marketing en evenementen. Hij is een meester in alles wat gecommuniceerd en gevierd moet worden.

Mission Statement

Agentschappen zijn zich al enige jaren bewust van de noodzaak om een ​​echt full-service, multidisciplinaire en kosteneffectieve dienstverlening  aan hun klanten te leveren. Maar heel weinigen slagen daar in.

Mathieu De Ruyck is de uitzondering die de regel bewijst. Haar missie: grote en kleine ondernemers en merken helpen bij digitale transformatie en groei met het oog op een betaalbare en kwaliteitsvolle dienstverlening.

Mathieu De Ruyck brengt experts uit verschillende domeinen en disciplines samen en bundelt zo de kennis en ervaring hetgeen zorgt voor meer inbedding en efficiëntie in onze aanpak. Door zich in te zetten voor het realiseren van gezamenlijke doelstellingen en het delen van kennis, vindt er automatisch kruisbestuiving plaats tussen de verschillende disciplines.

Terwijl andere agentschappen hun kantoor moderniseren en werknemers onder één dak moeten verdelen, kunnen wij als virtueel en kosteneffectief bedrijf oneindig veel vrijheid creëren ten voordele van elke cliënt.

We zijn gedreven door de meest innoverende technieken en strategieën en niet door klantenbinding en papierwerk waardoor ideeën verloren gaan. We verenigen enkel expertise van ervaren en gepassioneerde personen.

We zorgen ervoor dat onze klanten succes boeken met behulp van onze digitale en creatieve oplossingen die betaalbaar zijn en op maat uitgewerkt worden.

Mathieu De Ruyck op het web.

Meester in alles wat gecommuniceerd of gevierd moet worden.