In het kort

Mathieu De Ruyck is een digitale evangelist en ondernemer met een bijzondere interesse voor marketing en evenementen. Hij is een meester in alles wat gecommuniceerd en gevierd moet worden.

 

Mission Statement

De basis van het succes

Digitaal ondernemen makkelijker maken en te helpen om digitaal te transformeren, gedreven door de meest innoverende technieken en strategieën en niet door klantenbinding en papierwerk waardoor ideeën verloren gaan. We zorgen ervoor dat onze klanten succes boeken met behulp van onze tailor-made digitale en creatieve oplossingen.

Agentschappen zijn zich al enige jaren bewust van de noodzaak om een ​​echt full-service, multidisciplinaire en kosteneffectieve dienstverlening aan hun klanten te leveren. Maar heel weinigen slagen daar in.

Mathieu De Ruyck is de uitzondering die de regel bewijst. Terwijl andere agentschappen hun kantoor moderniseren en werknemers onder één dak moeten verdelen, kan een virtueel vrijheid creëren ten voordele van elke cliënt.

Onze gestructureerde aanpak vergt in beginsel 4 grote stappen :

Analyse

Na een kort briefing brengen we door middel van een scan of analyse alles in kaart waarbij wij de focus op uw verwachtingen leggen en/of de haalbaarheid van uw vraag of concept.

Actie

Samen met de klant werken we een strategie uit en bieden we ondersteuning op elk vlak. We gaan concreet aan de slag om de behaalde doelstellingen te bereiken.

Optimalisatie

Alles wordt uitgebreid gemonitord en geëvalueerd waarbij de nodige aanpassingen en bijsturingen worden gedaan. U wordt van alle resultaten en acties op de hoogte gehouden.

Onderhoud

Nadat het startschot is gegeven is het van cruciaal belang om repetitief in te zetten en in periodieke opvolging te voorzien om een succesverhaal verder te kunnen zetten.

Mathieu De Ruyck biedt een unieke garantie aan onder de vorm van een no cure no pay omdat we ervan overtuigd zijn dat onze acties en adviezen ook succesvol zullen zijn.

Meester in alles wat gecommuniceerd of gevierd moet worden.