In het kort

Mathieu De Ruyck is een digitale evangelist en ondernemer met een bijzondere interesse voor marketing en evenementen. Hij is een meester in alles wat gecommuniceerd en gevierd moet worden.

 

In het kort

Mathieu De Ruyck is gespecialiseerd in digitale communicatie en evenementen. Hij heeft een bijzondere interesse voor marketing. Je kan hem vrijblijvend aanvragen of een vraag stellen. Tot snel!

Mathieu De Ruyck werkt op een 100% gepersonaliseerde en uiterst kosteneffectieve manier op vlak van digitale communicatie en evenementen. Tot zijn relaties behoren particulieren en ondernemers die opteren voor kosteneffectieve expertise en duurzame oplossingen.

Hij laat zich omringen door een grote pool van talent en deskundigen die hun kennis en ervaring delen hetgeen resulteert in meer inbedding en automatische kruisbestuiving. Alhoewel men slechts met één contactpersoon werkt, worden alle teams en oplossingen voorzien op maat van de specifieke behoeften. Alzo kan steeds het strafste resultaat tegen de scherpste prijs worden gegarandeerd.

Noem Mathieu De Ruyck gerust een strategische denker en creatieve doener maar evenzeer iemand die het totaalplaatje kan verzorgen.

Mathieu verwierf zijn kennis van evenementen tijdens zijn ervaring als succesvol event manager. Hij is onder meer gekend als bedenker van het bekende evenement Bal Der Bals. Met meer dan 6.000 bezoekers groede dit galabal uit tot één ’s lands grotere dansfeesten.

Hij is o.a. ook voorzitter van de verenigingen BDB en Unum.

Mathieu De Ruyck op het web.

Meester in alles wat gecommuniceerd of gevierd moet worden.