In het kort

Mathieu De Ruyck is een digitale evangelist en ondernemer met een bijzondere interesse voor marketing en evenementen. Hij is een meester in alles wat gecommuniceerd en gevierd moet worden.

 

In het kort

Mathieu De Ruyck is een digitale evangelist en ondernemer met een bijzonder interesse voor evenementen en marketing. Hij is een meester in alles wat gecommuniceerd en gevierd moet worden.

Mathieu De Ruyck biedt als virtueel assistent een 100% gepersonaliseerde en uiterst kosteneffectieve service. Daarnaast brengt hij een one-stop en full-service voor communicatie, branding en evenementen. Tot zijn klanten behoren particulieren en ondernemers die opteren voor kosteneffectieve expertise en duurzame oplossingen.

Hij laat zich omringen door een grote pool van talent en experts die hun kennis en ervaring delen hetgeen resulteert in meer inbedding en automatische kruisbestuiving. Alhoewel u slechts met één contactpersoon werkt, worden alle teams en oplossingen voorzien op maat van uw specifieke behoeften. Alzo kan steeds het strafste resultaat tegen de scherpste prijs worden gegarandeerd.

Noem Mathieu De Ruyck gerust een strategische denker en creatieve doener maar evenzeer iemand die het totaalplaatje kan verzorgen.

Mathieu verwierf zijn kennis van evenementen tijdens zijn ervaring als succesvol event manager. Hij is onder meer gekend als bedenker van het bekende evenement Bal Der Bals. Met meer dan 6.000 bezoekers groede dit galabal uit tot één ’s lands grotere dansfeesten.

Hij is o.a. ook voorzitter van de verenigingen BDB en Unum.

Mathieu De Ruyck op het web.

Meester in alles wat gecommuniceerd of gevierd moet worden.