1 1 1500 1 200 100 30 https://mathieuderuyck.be 960 1

Evenementen

Mathieu De Ruyck organiseerde op negentienjarige leeftijd de eerste Belgische editie van Bal der Bals. Later volgenden naast het jaarlijkse Bal der Bals en haar verjaardagseditie ook het ‘Bal du Zoute’ en ‘Bal Van Gent’ in diverse locaties te Zomergem, Knokke en Gent. In totaal hebben reeds +75000 mensen deelgenomen aan de verschillende bals onder leiding van Mathieu De Ruyck.

De eerste megaeditie van Bal der Bals had plaats in Flanders Expo voor 8.000 bezoekers. Deze editie verliep niet zoals gepland en het noodlot sloeg toe waardoor de vennootschap van Mathieu De Ruyck in faling is gegaan waarna de activiteiten onverminderd doorgingen. Er was heel wat goed te maken en Bal der Bals was terug. In 2014 werd de flopeditie uitgewist in Zottegem. Het bleek een geslaagde zevende editie die alle verwachtingen overtrof voor duizenden feestgangers. In het daaropvolgende jaar vond een legendarische editie van Bal der Bals plaats in Lebbeke nadat het eerder afscheid nam van Zomergem.

De tweede megaeditie van Bal der Bals bleek een feit in 2016 te Waregem Expo met 6.000 bezoekers die niets dan lovende commentaar hadden voor het evenement en de organisatie achter dit evenement.

Al snel volgden nog andere bals waaronder het studentikoze Bal van Gent en het Bal du Zoute in Knokke voor een exclusief onderonsje waarop talrijke BV’s aanwezig waren.

Alhoewel Mathieu in eerste instantie liet weten aan de buitenwereld en media dat hij nog een comeback overwoog, is hij na 9 jaar gestopt met het actief organiseren van eigen evenementen.

Heb je een vraag en/of opmerking?

Aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier