In het kort

Mathieu De Ruyck is een digitale evangelist en ondernemer met een bijzondere interesse voor marketing en evenementen. Hij is een meester in alles wat gecommuniceerd en gevierd moet worden.

Reclame

Als strategische denker en creatieve doener hanteert Mathieu De Ruyck een opmerkelijke aanpak voor uw project of merk waarbij hij u zal begeleiden van begin tot einde in al uw reclame zowel online als offline.

Denk hierbij gerust aan affichage, billboards, reclamebussen,… waarbij alles kan verzorgt worden van concept tot verdeling.

Mathieu De Ruyck denkt niet enkel na over strategie en ideeën maar realiseert ze ook. Zo vertaalt hij jouw verhaal in een sterke en consistente boodschap, die voor uw klanten en doelgroep het verschil zal maken. Creatievelingen zetten uw boodschap om in een origineel en uniek concept dat daarna omgezet wordt in effectieve communicatie.

Dankzij de juiste ondersteuning en expertise garanderen wij dat wij al uw reclamedoelstellingen bereikt worden.

Uw klanten en/of doelgroep kan ook direct, persoonlijk en doelgericht benaderd worden met dialoog en resultaat. In tijden van massacommunicatie is het personalisatie dat kan tellen.

Je kan o.a. via ons een direct mailing opstarten die bestaat uit een brief of nieuwsbrief, maar je kan veel verder gaan. Afhankelijk van je boodschap, je doelgroep en je budget helpen we jou graag verder.

U kan bij Mathieu De Ruyck ook terecht voor aanverwante diensten zoals grafische vormgevinge-mailings, het goedkoopste drukwerk, mediaplanning, en branding.

Mathieu De Ruyck op het web.

Meester in alles wat gecommuniceerd of gevierd moet worden.