In het kort

Mathieu De Ruyck is een digitale evangelist en ondernemer met een bijzondere interesse voor marketing en evenementen. Hij is een meester in alles wat gecommuniceerd en gevierd moet worden.

Sociale Media

Mits de juiste ondersteuning en professioneel advies kan de interactie met jouw doelgroep en het imago van uw merk worden verbeterd. Mathieu De Ruyck geeft als expert advies op maat en/of ontwikkelt de gepaste strategie.

Mathieu De Ruyck biedt naast scans en advies op maat ook inhoudelijke en grafische ondersteuning voor sociale media.

Alle profielen en het gebruik van sociale media wordt geanalyseerd via een snelle scan en op basis daarvan krijgt u meteen ook bruikbare en toepasbare tips. Naargelang de situatie en het budget kan een advies op maat uitgewerkt worden. Je leert de ins & outs, krijgt bruikbare tips over de efficiënte inzet van sociale media. Aan de hand van een stappenplan zal er een strategie bepaald kunnen worden  en na een uitgebreide analyse zal er actie nodig zijn gaande van inzetten van digitale strategie over community management tot webcare. Dit betekent dat door middel van een take-over Mathieu De Ruyck kan instaan voor het beheer en nodige ondersteuning op grafisch en inhoudelijk vlak en/of aanpassingen uitvoeren. Gedurende deze periode vindt er monitoring en evaluatie plaats om bij te sturen. Door middel van  rapportering wordt iedereen op de hoogte gehouden. Uw sociale media kanalen ‘kapen’ zorgt ervoor dat  het totaalplaatje via doelgerichte strategie aan uw doelgroep verzorgd kan worden.

Met behulp van social media tools kan u uw aanwezigheid op alle online mediakanalen monitoren op een efficiënte manier. Dit geeft inzicht in trends, en statistieken en bespaart je een hoop speur- en handwerk. Mathieu De Ruyck kan jou hierin ook helpen.

Mathieu De Ruyck op het web.

Meester in alles wat gecommuniceerd of gevierd moet worden.