In het kort

Mathieu De Ruyck is een digitale evangelist en ondernemer met een bijzondere interesse voor marketing en evenementen. Hij is een meester in alles wat gecommuniceerd en gevierd moet worden.

 

Virtueel assistent

Administratie is een breed begrip en daar schrikt Mathieu De Ruyck niet voor terug. Gelukkig is hij er om in alles bij te staan en neemt hij administratieve en andersluidende taken aan zodat men op het echte werk kan focussen.

Mathieu De Ruyck is een ervaren professional die op virtuele basis (vanuit eigen thuisbasis en/of op locatie) anderen ondersteunt op administratief, technisch of creatief vlak. De focus ligt op de uitvoering van alledaagse taken of specifieke projecten op korte of lange termijn met al dan niet periodieke follow-up. Al het werk wordt feilloos uitgevoerd.

Gelet op buitengewone vaardigheden op vlak van informatieverwerking en computers voldoet Mathieu De Ruyck aan elk profiel.

Voorbeelden: administratie, e-mails verwerken, planning, presentaties voorbereiden, verpakken, redigeren, factureren, bestellingen plaatsen, onderzoeken, informatieverzameling, opzoekwerk, klachtenbehandeling, beheer van sociale media, … de mogelijkheden zijn eindeloos.

Alle samenwerkingen zijn bespreekbaar met al dan geen factuur.

Mathieu De Ruyck op het web.

Meester in alles wat gecommuniceerd of gevierd moet worden.