In het kort

Mathieu De Ruyck is een digitale evangelist en ondernemer met een bijzondere interesse voor marketing en evenementen. Hij is een meester in alles wat gecommuniceerd en gevierd moet worden.

Zoekoptimalisatie

Mathieu De Ruyck onderzoekt uw website grondig en brengt hierna uitgebreid verslag inzake optimalisatie. Samen met u worden alle mogelijkheden besproken die uw merk of dienst zullen renderen.

Iedereen kan optimalisatie uitvoeren, maar de meesten geraken helemaal niet bovenaan in de zoekresultaten, Mathieu De Ruyck heeft hiermee alreeds jarenlange ervaring. Mathieu De Ruyck staat garant om jouw zichtbaarheid in de zoekresultaten optimaal te verhogen door bv. het verkeer te berekenen, om te leiden of uit te sluiten.

Na een verslag zal er concreet aan de slag gegaan worden door SEO-vriendelijke teksten en inhoud te publiceren, bestemmingspagina’s te creëren, een kwalitatieve blog op te zetten, link building, enzovoort. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om jouw ranking in de zoekresultaten op te krikken.

Jouw website wordt ook aangepakt en zal hierop afgestemd worden.

Optimalisatie zorgt voor meer potentiële klanten naar jouw website. Daarnaast biedt hij hogere naamsbekendheid aan omdat je zichtbaar bent geworden in zoekmachines. Dit zal uw reputatie ten goede komen.

Doordat SEO continu verandert, is het geen eenmalige opdracht, en kan je daarom het gehele project aan Mathieu De Ruyck uitbesteden voor een korte of lange termijn met follow-up.

Mathieu De Ruyck op het web.

Meester in alles wat gecommuniceerd of gevierd moet worden.